tisdag 30 oktober 2012

Mer caching i sjuhärardsbygden

Före min återresa hem mot Dalsland så besökte jag några fler cacher i området. Bland annat Viskadalens folkhögskola, Rydals museum, Hyssna gamla kyrka, Härryda och Landvetter.









Sjuhäradsbygden över helgen

Har varit nere i hemtrakterna över helgen. Då får man ju passa på att logga några burkar också. Det blev en i Viskafors och en i Rydboholm. Fick då äntligen möjlighet att se barndomskamratens Sirgitta Reinikainen, nu mer Keiskander, konstverk som står i Rydboholm.
Dessa två cacher togs på väg in till Borås för att göra lite fynd på loppisar.


Buddy Bears i Rydboholm.
Sirgittas kompisbjörn


Eken i Viskafors

torsdag 25 oktober 2012

Bilen = TB

Då har även min bil blivit loggbar. Jag investerade i TB märkena i veckan, och nu är dom aktiverade.
Igår före jobbet stannade jag till att loggade på Hamrane Bakstuga, där det under sommaren serveras underbar klengås!! :-P

tisdag 23 oktober 2012

FTF - First to find

Igår så fixade jag min första FTF, alltså den första personen som loggade en specifik cache. Denna var inte bara en vanlig cache utan dessutom en mystery som bara kunde lösas i mörker. Eftersom att ledtrådarna syntes med hjälp av reflexer. Denna cache publicerades den 13 oktober och jag har spanat på denna sedan den 15:de, så jag har "värkt" länge på denna. Jag löste och loggade cachen själv vilket kanske inte är riktigt att rekommendera, då det inte är ultimat att ge sig ut i skogen med pannlampa, ficklampa och gps, när det är inte bara mörkt utan också mycket blött ute i skogen, men det gick ju bra ändå.


I denna cachen fanns även en TB (travel bug) som jag tänkt att ta med mig när jag åker mot Borås till helgen, så nu gäller det att hitta en lämplig cache att lägga den i.