måndag 24 mars 2014

Ytterligare loggbara cacher i Sunnanå Naturreservat

Har sedan cacherna Sunnanå Naturreservat #1, #2, #5 och #6, publicerats fått frågor om var #3 och #4 tagit vägen. Svaret är den att eftersom jag inte äger två handgps'er så har jag inte fått till placeringarna av 3:an och 4:an. Det finns säkert något bra sätt att fixa detta men jag har inte kunnat lösa de för ens nu. De har tidigare legat för nära 2:an men efter lite hjälp med omflyttning och uppsökande av ny plats så tror jag att det funkar.


Efter en liten förklaring till reviewern om att 4:an inte ligger i vattnet fast det kanske kan se så ut på kartorna så blev den godkänd på mindre än 40 minuter från att kompletteringen skickats in. Tror inte det blir någon FTF idag, då just den gömman inte ligger direkt vid något elljusspår, men vill man ut med pannlampa/ficklampa i området så får man ju gärna göra det. Själv hade jag nog satsat på en tidig morgontur då man dessutom får möta all magisk fågelsång i området.

Finns bänkar och bord utplacerade på lämpliga vackra platser längs leden.

Så nu väntar jag på att 3:an ska godkännas också, den ser nog också ut att ligga ute i Vänern, men så är ju inte fallet. 3:an har legat ute hela vintern och när jag var och kollade alla mina gömmor i området igår så var alla torra och fina. Så det är väll på tiden att denna blir loggningsbar också.

Fågeltornet i Naturreservatet som invigdes i slutet av 2013.

Hade fått ett 40-tal signerade loggar på de publicerade cacherna i Naturreservatet under 2013, hoppas fler hittar ut till detta lilla paradiset intill Sunnanå Hamn. Utsikten från fågeltornet var magiskt även utan kikare.