tisdag 14 oktober 2014

En Multi i Bengtsfors.

Denna hade jag kollat in vid ett tidigare besök här uppe men då fanns det inte tid till att ta det sista två stegen och sedan logga denna femstegs multi.
Bengtsfors multi (GC3X87G) är inte svår men man ska inte stressa och den rakaste vägen är inte den lättaste eller smidigaste. Gå runt och undvik arm- och benbrott... En fin promenad var det iallafall!


Foto från: http://www.vastsverige.com/



Foto från: http://www.vastsverige.com/

En utmaning från Geocaching HQ för Augusti

Så här löd uppmaningen:
Traditionella geocacher är brödet och smöret av geocaching. Du kollar upp, går till koordinaterna och - Boom! Där är det. High five och mot nästa.
Denna augusti, är ditt uppdrag att utforska mer av geocaching universumet. Hitta specifika geocache typer och tjäna sex unika souvenirer för din geocaching profil. När du intjänat alla sex, kommer du vara bland de super cachers som låser upp en speciell sjunde souvenir.

Två typer av cacher hade jag hittat under de första dagarna i Augusti. Den vanliga med souvenirnamnet "The Explorer" och en Earth cache med namnet "The nature lover"  Den första traditionella blev Piraten (GC54P9X)  utanför Brösarp i Skåne, som jag loggade den 1 augusti. Min Earthcache blev loggade jag den 4 augusti och det var Shellbanks i Uddevalla (GC2HZDP). Sedan gick det en hel vecka utan burkletande....