lördag 9 april 2016

Nummer 600!

Igår var vi bjudna ner till Vänersborg för att fira svärföräldrarnas guldbröllopsdag, (som egentligen är idag). Eftersom restaurangen låg vid en gömma så fick det bli en avstickare dit när vi gick tillbaka till bilen. Det var cachen "Riksbanken" (GC4PJ0) snabbt och lätt loggat i regnet.
På hemvägen planerades lite hur dagen idag skulle gestalta sig.

Lördagsnöjet på förmiddagen var som lördagsmorgonen brukar vara. Frukost till "ring så spelar vi" sedan melodikrysset. Så när detta var ordnat och det obligatoriska telefonsamtalet med mor, för att kolla svaren på dagens kryss, så var det dax.
Först in i affären för lite inköp, som hamnade i kylväskan, sedan vidare till Eriksbyn och Annas Design för att köpa rosor till svärföräldrarna.
Efter detta var min plan att hitta fem lite enkla gömmor så jag kommer upp i 600 loggade burkar.

#596 " Skålleruds TB-HOTELL" (GC4HC6M), en fin gömma vid Skålleruds Gård. Nu är det ett Hotell. Kyrkan har också haft en del verksamhet där. Lägergård mm.

#597 blev "Vatten i kranen" (GC4WDBC), en fin liten gömma vid vattentornet i Åsensbruk.

Vattentornet i Åsensbruk.


#598 - "Hemma på vår gata" (GC53TP8) , en gömma som CO kan ha koll på från sin altan. Här har jag varit förr men då för att hämta dottern och CO's dotter som skulle in till Mellerud. Denna var också snabbt loggad.

#599 - "En runda i skogen #1" (GC515C3), är första gömman i en serie på 7 utmed ett elljusspår.  Fel skodon gjorde att jag valde att bara ta första. Får återkomma när skorna är rätt och det är lite torrare ute.

#600 upptäckte att gömman för #500 ligger granne med denna. Det blev "Den gamla dansbanan i Håverud" (GC4WDAJ). Här uppe på kullen ligger Olle Rudolfs ateljé.

Olle Rudolfs Atelje, ligger fint på höjden.