torsdag 3 juli 2014

Dals-Rostocks station och en del av Månpromenaden.


Förra veckan blev det en liten tur i närområdet. Passade på att fylla bilens bagage med papper och reklam som skulle till återvinningen och då multicachen Stationshuset ( GC4Y96Z ). Jag har sett och gått och åkt förbi Stationshuset i 14 år men har aldrig stannat till och tittat på det ordentligt. Det är ett jättesött och fint bygge, i halv skala (1:2).

Stationen sedd från spåret.

Vänthallen

Informationstavlan vid stationen.
http://stationen.rostock.se/
Efter att burken hittats och allt papper, reklam och glas förpassats till återvinningen så åkte jag mot Anolfsbyn för att ta cacherna Månpromenad #13 (GC56DZ9), #14 (GC56DZJ), #15 (GC56E0B) och #16 (GC56E19).
Vandringen är en uppbyggnad av vårt solsystem från Jorden till Pluto.

Pluto

Neptunus
I området och längs denna grusvägen håller grannarna koll på varandra, så att geocacha med ficklampa är inte en så bra idé eftersom det varit en del inbrott här. En trevlig man med sin hund tog en promenad efter att jag åkt förbi hans hus, som ligger strax efter cachen vid Neptunus. Jag informerade om att det är burkar utlagda längs denna sträcka så han är iallafall informerad. Burkarna ligger också i anslutning till parkeringsmöjligheter vilket är jättebra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar