onsdag 22 augusti 2012

På shoppingtur på Överby köpcenter.

Då dottern skulle till Vänersborg och tandläkaren och att hon var shoppingsugen nu när studiebidraget och lönen nalkades. Så då ställer man upp och fixar så hon kan övningsköra samtidigt.
Jag kollade också lite i affärerna men hittade inget som lockade. Så då blev det att ta den cachen som ligger på baksidan av Sibahuset, som jag försökt mig på tidigare, men då var det glassätande personal som satt precis vid gömman, men nu gick det mycket bättre. En vardag strax efter 10 på förmiddagen var det mycket lugnare!

Efter denna cache blev det att kolla om det fanns någon mer i närheten, och det gjorde det. 570 meter mot rondellen bakom siba fanns "Playa del Siba". Jag gick mot rondellen och vägen bort mot kollonistugorna, och där fanns en bra stig in. Den tog inte så lång tid att hitta, men tyvärr var loggen ganska misshandlad, så här behövdes det lägga ut nya loggremsor...


Efter 3,5 timmes shopping verkade dottern vara nöjd, så då var det dax att övningsköra hemåt... Vi får se om det blir någon mer cache på hemvägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar